DSC_4298
Als vereniging zijn we trots op onze diversiteit qua herkomst van onze leden. We hebben niet alleen leden uit Denekamp, maar ook uit Oldenzaal, Losser, Borne, Weerselo, Noord-Deurningen, Geesteren en zelfs uit het Duitse grensgebied.

Er worden regelmatig (duik)activiteiten ontplooit, al dan niet gepland, want ook in onze directe omgeving kan er prima gedoken worden. Natuurlijk wordt er ook buiten onze regio gedoken. Hiervoor wordt er 2 keer per jaar een duikweekend georganiseerd naar een bestemming in Nederland of Duitsland.

Daarnaast ondernemen leden jaarlijks (tropische) duikvakanties. Dit gebeurt individueel of samen met andere leden.

Regelmatig zijn we actief bij evenementen in het zwembad om kinderen en volwassenen kennis te laten maken met de duiksport. En aangezien duiken inspanning en vaardigheden vereisen proberen we onze conditie en behendigheid op peil te houden door wekelijks te trainen. In de wintermaanden trainen we in het zwembad “Dorper Esch” in Denekamp (september t/m april) en in de zomermaanden in het buitenbad “de Kuiperberg” te Ootmarsum.

We zijn natuurlijk niet alleen bezig met duiken. Gezelligheid komt bij ons ook volop aan bod. We hebben één keer per jaar een feestavond en het duikseizoen openen we met een barbecue aan de waterkant, waarbij ook niet duikende partners en kinderen van harte welkom zijn.

Kortom ben je op zoek naar een actieve en gezellige vereniging neem dan contact met ons op.